SEK(kr) 0 produkter0 kr

Köpvillkor

Här kan du läsa om våra leveranser och villkor


Leverans

Alla paket skickas fraktfritt inom Sverige dvs priset som anges vid produkten är vad det kostar. Leverans sker om möjligt samma dag eller senast inom 1-2 dagar från beställning. Om förseningar uppstår av något skäl meddelas detta snarast möjligt. Vi skickar paketen generellt med DHL Servicepoint eller Postnord MyPack.


Moms

Kunder inom Sverige och EU debiteras svensk moms om 25%.


Pengarna tillbaka garanti

Vi tillämpar en 30 dagars returrätt med pengarna tillbaka garanti om produkten inte lever upp till era förväntningar. Det ger er möjlighet att i lugn och ro testa propellern på er båt / motor. Om propellern returneras måste den vara i gott och oskadat skick. Köpet styrks med datumstämplat kvitto som ej är äldre än 30 dagar. Återbetalningen inkluderar inte ursprungs- eller returfrakten till av oss angiven adress.


3 års garanti

Propulsepropellern levereras med en 3-årig produktgaranti, detta gäller alla delar utom bladen. Skadade delar returneras till Propulse för utbyte, frakten bekostas av avsändaren. Bladen är konstruerade så att de bryts av vid ett kraftigare slag eller motsvarande för att skydda motorns växelhus, axel och övriga propellerdelar som antas under garantin.


Gods i retur

Innan något gods skickas i retur, vänligen kontakta oss per e-post support@propulse.se. För att kunna hantera ärendet så snabbt som möjligt, behöver vi ert fullständiga namn, adress och telefonnummer. Paketet skickas i retur till adress enligt nedan: Propulse AB Starrmyrsvägen 13 184 91 Åkersberga Vid frågor eller kommentarer gällande dessa villkor, vänligen skicka oss ett meddelande till info@propulse.se


 

Choose website

Hi, it seems like you're visiting from the United States would you like to go to our United States site?

Choose website

Hi, it seems like you're NOT visiting from the United States would you like to go to our global site?